Carregant Esdeveniments

Carnestoltes 2024

Acte finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra Newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!Mostra els detalls

Data:
febrer 10
Hora:
17:00h - 21:00h
Categoria d'Esdeveniment:
Sincronitza i/o comparteix:

Carnestoltes 2024

Ja tenim aquí el Carnestoltes!

El carnaval tindrà lloc el dissabte 10 de febrer del 2024. Començarà a les 17h amb el lluïment de disfresses individuals, parelles, grups i comparses a la pista esportiva del Pavelló del Bugarai. A continuació, a partir de les 18.30 h començarà la rua. 

A partir de les 20 h altre cop a la pista esportiva del Pavelló del Bugarai es farà l'entrega de premis i la crema del Ninot fet pels alumnes del Taller d'Art.

Aquest any es consolida el concurs de disfresses individuals, de parella i grups (fins a 10 persones). I les categories de les comparses es basen en el nombre de participants. Consulta les Bases concurs carnestoltes 2024

INSCRIPCIONS

Les comparses que vulguin participar al Carnestoltes, s’han d’inscriure abans del diumenge 4 de febrer a les 24 h presentant la inscripció en línia amb aquest formulari. Només cal inscripció prèvia de les comparses.

Els participants de les categories individual, parella i grups només cal que s’inscriguin presencialment el mateix dia, just abans del lluïment i esperar-se al lloc designat.

Totes les comparses (més de 10 persones) inscrites rebran un suport ecnòmic per a la realització i producció: per a les despeses de material fungible. A més, també hi haurà un premi per la millor disfressa de cada categoria:

 • INDIVIDUAL [una sola persona caracteritzada]

 • PARELLA [dues persones de la mateixa temàtica]

 • GRUP [entre 3 i 9 persones]

 • COMPARSES Hi haurà 4 categories de premis en funció del número de participants

  • Comparsa petita: 10 a 30 persones

  • Comparsa mitjana: 31 a 60 persones

  • Comparsa gran: de 61 a 90 persones

  • Comparsa gegant: més de 90 persones« Tots els Esdeveniments